Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Airconditioning

Klimaatbeheersing is essentieel waar intensief gewerkt en geleefd wordt. Colenbier Koeltechniek installeert de gepaste airco voor uw ruimtes zodat u van warmte, verkoeling en gezonde luchtkwaliteit kunt genieten.

 

U kunt bij ons aankloppen voor installaties die aansluiten bij uw persoonlijke wensen, of het nu gaat om installaties in nieuwbouw of voor het renoveren van oude systemen.

 

Enerzijds verzorgen we professionele airconditioning en luchtbehandeling voor bedrijven, en dit zowel voor mensen, machines of producten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor klimaatbeheersing voor serverlokalen en computerruimtes.

 

Anderzijds kunt u kiezen uit een brede waaier aan eenvoudig te bedienen systemen voor particulieren. Nieuwe trends in wonen leiden immers steeds meer tot sterk geïsoleerde woningen met nood aan mechanische ventilatie en klimaatregeling.

 

Voor een uitstekende werking van uw airco leveren wij u toestellen van kwaliteitsvolle merken als Daikin, Mitsubishi, General, Fujitsu en Uniflair, die door ons vakkundig geïnstalleerd en afgesteld worden.

 

Bekijk onze andere diensten

Ventilatie
Ventilatie
CO2 koeling
CO2 koeling
Winkelinrichting
Winkelinrichting
Koel- & vriescellen
Koel- & vriescellen